Champagne per Post

Champagne per post

Champagne thuisbezorgenEen feestelijke gebeurtenis vraagt om een feestelijke fles champagne! Champagne Bezorgen maakt het cadeau geven van een goede fles champagne van bv. Moët et Chandon, Veuve Cliquot, Taitinger, Laurent-Perrier of Dom Perignon uiterst gemakkelijk. Als je voor 17.00 uur je bestelling plaatst, kan de fles bubbels van jouw keuze de volgende dag worden bezorgd. Natuurlijk op een passende wijze verpakt en voorzien van jouw persoonlijke gelukwens. Ook is het mogelijk om de fles te voorzien van een eigen etiket. Ook via Champagnebezorgen stuur je een verrassend verpakt fles bubbels. Binnen 24 uur bezorgd in heel Nederland.

Feestelijke Champagne met eigen Etiket

Beide shops bieden een keur aan champagnes en een snelle verzendservice, desgewenst met een zelf ontworpen etiket op de fles, een exclusieve geschenkverpakking en flûtes.

Montmarin Methode Traditionelle Brut
Mini Piper Heidsieck Cuvée Brut 375 ml
Moët & Chandon - Brut Rosé Impérial

Franse Champagne? Uiteraard!

Champagneglas

Altijd tijd voor bubbels!

De naam champagne komt van Champagne, de streek in Frankrijk waar deze sterk koolzuurhoudende  – vandaar de naam bubbeltjeswijn of bubbels – wijn wordt geproduceerd. Franse champagne is een dubbele benaming, want deze komt dus alleen uit Frankrijk! De meeste champagnes worden gemaakt van een mengsel van de Chardonnay, Pinot noir en Pinot meunier druif. Er zijn behoorlijke prijsverschillen in champagnes , dit heeft onder andere te maken met de kwaliteit van de druiven, de persing en tijd van rijping. Staat er een jaartal op de fles, dan heeft de champagne – minimaal – 3 jaar lang gerijpt en zo zijn unieke bouquet ontwikkeld. Een champagne zonder jaartal heeft gedurende een periode minstens 15 maanden liggen rusten om op smaak te komen.

Montmarin Methode Traditionelle Brut
Mini Piper Heidsieck Cuvée Brut 375 ml
Moët & Chandon - Brut Rosé Impérial
Champagne in productie kelder

Rustende champagneflessen

Bij ons is ook de roze of rosé champagne erg geliefd. Rosé champagne wordt op meerdere wijze geproduceerd; of door een rosé een extra gistingsproces te laten ondergaan of door een rode likeur toe te voegen aan de witte champagne. Men kan eerst een gewone stille rosé maken (zoals dat elders in Frankrijk ook gebeurt) en deze vervolgens de tweede gisting op de fles laten ondergaan. Een andere methode is om een mix van rode wijn, suiker en geselecteerde gisten toe te voegen. Hoe meer van deze liqueur de tirage wordt toegevoegd, des te zoeter de drank zal uitvallen.

Klanten die dit kochten, kochten ook: