Bongo Bon – de leukste belevenissen

BongoBonBongobon Met de Bongobon geef je een ultieme en volledig verzorgde belevenis weg. Van Kasteelweekend tot Luxe ontbijt voor twee en van Cultuurweekend tot een weekeendje golfen. Met een belevenis cadeaubon als deze weet je altijd zeker dat je cadeau gewaardeerd zal worden. Wat denk je van Lazy Sunday waarmee de allerleukste dagtrips kunnen worden gemaakt? Er is al een Bongobon vanaf € 19,90, dus hoeveel je ook te besteden hebt; er is een Bongo Belevenisbon voor elke beurs.

Kies uit 3.000 Bongo Belevenissen

Een belevenis is erg persoonlijk. Over wat de een leuk vindt hoeft niet automatisch een ander ook gillend enthousiast te zijn. Geef je iemand een belevenis, dan moet je wel zeker weten dat hij of zij het echt leuk vindt. Bongo Bon maakt het je makkelijk, want een blije ontvanger van zo’n cadeaubon zoekt zelf een belevenis uit! Jij als gever hoeft alleen maar te kiezen welk bedrag je uit wilt geven en uit een van de verschillende Bongo-doosjes kies je een favoriet thema.

Bongo Bon Doosje + Cadeaubon

In het doosje zit een mooi uitgewerkt boekje waarin alle keuzemogelijkheden uitgebreid worden beschreven. Je vindt een eerlijke tekst, realistische foto’s en vaak ook tips of praktische informatie. De voorpret degene die de bon krigt begint al bij het maken van de keuze. Op de achterkant van het doosje staat exact vermeld waar de cadeaubon recht op geeft, op welke plaatsen je met de bon terecht kunt en tot wanneer de bon geldig is. In het doosje zit ook de cadeaubon – zonder prijsvermelding, de ontvanger weet dus niet hoeveel je betaald hebt – waarmee de ontvanger de dagactiviteit of het arrangement van zijn/haar keuze reserveert.

Klanten die dit kochten, kochten ook: